Виїзна нарада з суб'єктами господарювання Рівненської області


З метою додержання вимог природоохоронного законодавства та зменшення негативного впливу на навколишнє природне середовище суб'єктами господарювання на території Березнівської ОТГ, сьогодні 20 серпня 2021 року на чолі з першим заступником начальника Державної екологічної інспекції Поліського округу Анатолієм ПЕТРУКОМ та   працівниками Інспекції проведено нараду в  приміщенні Березнівської міської ради Рівненської області.


 На даній нараді приймали участь голова Березнівської міської  ради, представники органів місцевого самоврядування та керівники місцевих комунальних підприємств.

Даний захід пройшов жваво та плідно, розглянуто ряд важливих питань, а саме дотримання вимог законодавства в сфері поводження з відходами, водних ресурсів та охорони атмосферного повітря. Акцент наради в співпраці  Державної екологічної інспекції Поліського округу з органами місцевого самоврядування та підприємствами шляхом попередження наслідків надзвичайних ситуацій та шляхів їх вирішення.


Керівники підприємств  Березнівської ОТГ висловлювали свої думки, обмінювалися досвідом, а також що досить важливо проінформували про стан дотримання вимог екологічного законодавства на своїх підприємствах.


 Робота Державної екологічної інспекції Поліського округу в налагодженні комунікації та співпраці з органами ОТГ та суб'єктами господарювання продовжується.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці