Відзначено громадського інспектора, який затримав браконьєра.

Сьогодні, за запрошенням керівника Державної екологічної інспекції Поліського округу  до нас завітав громадський інспектор з охорони довкілля, якого відзначено Подякою за сумлінну працю, активну життєву позицію та вагомий внесок у справу охорони довкілля.

Саме наш помічник – громадський інспектор Іванюк Олександр, в нічний час 30 серпня поточного року почувши постріли в лісовому масиві на території мисливських угідь Романівської районної організації УТМР Житомирської обласної організації УТМР одразу ж виїхав на місце, про що сповістив Державну екологічну інспекцію Поліського округу та поліцію.

Всі відреагували швидко, та завдяки спільним зусиллям вдалось затримати браконьєра, який нажаль вже добув козулю – європейську.

Тепер наш обов’язок зробити все можливе, щоб кошти, які втратило мисливське господарство від знищення козулі, а це 32 тис. грн., правопорушник сплатив в повному обсязі.

Пишаємось діями громадського інспектора з охорони довкілля та ставимо в приклад, адже його вчинок це дійсно значна допомога Державній екологічній інспекції у боротьбі із порушниками природоохоронного законодавства.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці