Перевірки АЗС щодо якості пального - тривають

Спеціалістами Відділу державного ринкового нагляду Державної екологічної інспекції Поліського округу нещодавно проводились дві планові перевірки автозаправних стацій, які знаходяться в м. Житомир, а саме «KLO» по вул. Параджанова 55а  та «UPG» по вул. Незалежності, 29.   

 

На даних АЗС були відібрані зразки пального, які направлялись до незалежної лабораторії для проведення експертизи.  Як результат, акредитованою незалежною лабораторією ТОВ «Інспекторат Україна», встановлено, що відібрані види пального відповідають Постанові КМУ від 01.08.2013 № 927 «Про затвердження Технічного  регламенту, щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив».


 

Відділом Ринкового нагляду Інспекції, згідно Секторального плану на 2021 рік, продовжуються планові перевірки автозаправних станцій, на цей раз 08.10.2021 року в ході перевірки на одній із АЗС в смт. Черняхів, Житомирського району виявлено невідповідність документів на пальне, в результаті чого прийнято рішення про відбір проб чотирьох видів продукції, які відправлені до незалежної спеціалізованої лабораторії.


 

За результатами висновків буде встановлено, чи має дана продукція відповідність вимогам Технічного регламенту. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці